Wie zijn wij

 

Na een jaar gewerkt te hebben in Zaandam kwam ik er in 1994 weer eens en viel het me op dat er nog steeds geen ijssalon was. Zo’n stad en dan geen lekker vers ijs te krijgen !

Dat moest anders. Toen kwam ik op het idee om in Zaanstad weer een ijscultuur op te bouwen. Eind 1995 kwam het pand vrij waar we (Sandra en Walter) nu ons ijscafé runnen.
Na 4 jaar in Heemskerk een ijssalon gehad te hebben begon ik dus op de Westzijde aan de story Goemans IJscafe.

De eerste 4 jaren waren zeker niet makkelijk en heeft het voortbestaan aan een zijden draadje gehangen maar door kwaliteit te leveren en de inzet van Sandra en het verdere team groeide onze naam en het aantal klanten. Zodoende gaan we nu met zijn allen alweer het negentiende  ijs seizoen in.
In ons fijne team werken verschillende mensen die al weer voor het zevende jaar mede ons gezicht van de zaak vormen. Dit jaar hebben we weer verschillende nieuwe smaken zoals  kinder bueno  , cupcake en soms cocoscrunch.
 

Om nog meer basis voor de toekomst te creëeren maken we dit jaar ook weer  de verwen meeneemcoupe’s.
Heerlijk om zo op te eten maar ook geschikt als dessert thuis voor gasten en u zelf. 

Nieuw  dit jaar is dan we een chocolade kraan in de winkel hebben dus nu kun je bij ons voor echte chocolade in je hoorn of beker kiezen  .Kortom we gaan met Goemans IJscafe nog een lange toekomst tegemoet door het fundament wat in het verleden is gelegd door u en ons.

Helemaal nieuw is "t Zaanse  huisje xs op de gedempt gracht hier in Zaandam.

Dit is een samenwerking met patisserie en chocolaterie Buter waarbij we en zomer en een winter assortiment kennen  maar wat we het hele jaar aanbieden is lekkere chocolade en het lekkerste frozen yoghurt wat je maar kunt krijgen. Wat is dat lekker zeg !!!. Benieuwd wat het is ?  een keer proeven zegt meer dan duizend worden dus kom vlug langs bij t Zaanse huisje xs.